FRAKT

För ordrar inom Sverige har vi två alternativ
  • Brev, ej spårbart, 1-2 arbetsdagar (PostNord) - Gratis
  • Varubrev, spårbart, 1-2 abetsdagar (PostNord) - 15kr

Vi har som längsta frakttid 5 dagar, är varan inte framme inom denna tid så hjälper vi dig så att du får din vara. Maila då oss på hello@northones.com

Vart levereras mitt skal?

I vanligaste fall så levereras din order direkt i din brevlåda eller ditt brevinkast, om det är ett lite större order på tre eller fler skal,  så går det till ett ombud och du blir då aviserad på sms eller email om vart du kan hämta ut det! Om du ej köpt spårbarfrakt och beställt fler än 2 skal så får du en avi hem med posten om vart du kan hämta det.

TILLÄGG TILL FÖLJD AV CORONA: Vi paketerar ALLA ordrar så att de ska vara små nog att gå in i brevlåda/brevinkast. Om du köper fler än 2 skal skickar vi dom i olika sändningar så att du ej ska behöva gå till ett ombud!

Hur fraktas det? 

Även om PostNord inte kan garantera att de ej använder flyg, har de som policy att allt som är möjligt ska fraktas med lastbil/tåg och postbil och de har väldigt drastiskt minskat användandet av flyg. De använder flyg runt vissa högtider samt vid ovanligt långa sträckor. Snart kommer vi erbjuda ett långsammare garanterat flygfritt leveranssätt, för dig som inte har bråttom!

Okej, paketeringen då?

När det kommer till paketeringen är vi otroligt nöjda över att inte skicka med någon onödig plast. 99,9% av vår paketering är plastfri. Följesedeln är utskriven på kvistpapper. Varan packas i en kartong eller enbart inslagen med kvistpapper.
Vill du inte ha någon följesedel med i leveransen?
- skriv "ej följesedel" i kommentar när du lägger din order!


Har du åsikter och idéer om vår frakt, kontakta oss med vad just du önskar se!

Vill du veta mer om frakt utrikes? Välj då engelska som språk uppe i det vänstra hörnet!