WHITE WEEKEND

En av de nyaste trenderna i denna shoppinggalna tid är White Friday. Både White monday och White friday är koncept som är tänkta att vara ett mothugg till Black Friday och den konsumtionshets som det innebär med stora röda reapriser.

White Monday: Ett koncept med återbruk i fokus och ett försök till att vara motsats till Black Friday. Istället för att köpt nytt och köpa produkter i mängder så uppmuntras konsumenten att laga produkter som redan finns i hemmet och att handla second hand. Detta är det absolut mest miljövänliga sättet att agera på när det gäller all sorts konsumtion.

White Friday: Detta koncept är mer riktat mot hållbarhetsbegreppet i sin helhet. När det kommer till social hållbarhet och ekonomisk hållbarhet så kan konsumtion anses vara nödvändigt. Det är dock viktigt att konsumera på rätt sätt och eftersträva det som kallas cirkulära flöden. White Friday innebär att inga prissänkningar görs utan att företag istället skänker en viss procentsats till välgörenhet för att bidra till den sociala hållbarheten. Förhoppningen är att konsumenten då endast köper varor som hen faktiskt behöver och att valet faller på en vara som håller sin kvalitet länge och är tillverkad av väl valda material.

Vi på North Ones försöker bidra till en mer hållbar värld genom att presentera ett utbud av mer miljövänliga mobilskal. Dessutom kompenserar vi för det material som används i våra produkter. Konceptet White Friday ligger helt i linje med den företagskultur vi vill upprätthålla och vi vill också vara lite extra snälla mot er som kunder därför kommer vi att satsa på ett eget koncept "White Weekend". Under helgen kör vi en kampanj på våra snygga och personliga träskal. Du kan tillfälligt under helgen köpa ett träskal och få 20% rabatt. Dessutom skänker vi också 20% av priset till välgörenhet för just träskalen. För övriga skal satsar vi helhjärtat på välgörenhet och därför kommer vi att skänka 10% per Pela och korkskal. Det bästa av två världar, REA & Välgörenhet!

Vi försöker anpassa bidraget till samhället så att det gör mest nytta just nu. Eftersom julen närmar sig med stormsteg och detta är en högtid där barnen utan tvekan bör sättas i främsta rummet så kommer pengarna att skänkas till BRIS - Barnens rätt i samhället. Pengarna bidrar till att telefoner kan bemannas under julledigheten och att resurser kan sättas in där det verkligen behövs. Det är vår plikt som vuxna att värna om de små i samhället. 


Shoppa ansvarsfullt, gärna hos oss!