Om oss

North Ones

Är ett företag som siktar på att bli bäst på området hållbara mobilskal. Vi strävar mot att leverera marknadens bästa och mest hållbara mobilskal för att värna om vår planet. Vi är ett företag med visioner att nå fram till hundratusentals människor, nå våra miljoner ambitioner och följa våra drömmar som är ännu fler. Våra skal är en direktlänk till resten av världen! 

Våran berättelse

North Ones grundades som ett importföretag som tillhandahöll alla typer av mobilskal till många olika telefonmodeller och riktade sig till svenska kunder.  Visionen förändrades och vi ville erbjuda något annorlunda, något bra och ligga i framkant för att förbättra branschen. Vi vill göra det självklart att införskaffa nytt mobilskal hos oss och istället för att erbjuda mängder av mobilskal har vi riktat in oss på några få utvalda produkter som ändå bidrar till en bredd tack vare deras olika karaktär.  Korkskalen är de mest naturliga och levande vi har med handgjord design. Träskalen är vackra, med FSC-certifierade trädsorter, och ligger fantastiskt bra i handen. Skalen från pela är perfekt för dig som vill uppmuntra en plastfri utveckling inom produktion och skalen är häftigt nog nedbrytbara. 

Vi granskar produkter och försöker erbjuda marknadens bästa lösningar. På senare tid har vi dessutom bestämt oss för att eftersträva positiv nettoeffekt vilket innebär att vi samarbetar med organisationer och projekt som gör att vi som företag faktiskt på sikt kan säga att vi är hållbara.  

Detta erbjuder vi

Du som kund får
- genomtänkta unika produkter
- smidig tillgång till vår fantastiska kundsupport.
- hemleverans av beställning inom två arbetsdagar (Beställningar gjorda innan kl. 13:00 inom Sverige).
- möjlighet till 30 dagars öppet köp med gratis retur.
- ta del i vårt arbete att samla ihop genomtänkta, unika och vettiga produkter på en och samma plattform. 
- möjlighet att som konsument påverka en positiv och innovativ trend.

Vad ger det oss?

När du väljer att handla av oss ger du oss möjlighet att utveckla en positiv affärsidé som utgår från att värna om jordens resurser. Vi är otroligt passionerade i det vi gör och vill ta tillvara på varje möjlighet vi får, att ge dig som kund en positiv upplevelse. 

När allt kommer omkring handlar det om mobilskal och produkters påverkan...
Vi säljer innovativa mobilskal med unik design, funktion och stil till nordiska invånare. Välkommen ombord!

 


Ted Lindgren, Grundare
"I am incredibly happy and proud for the business we can present to you today. I believe that business and positive change for a society and nature is something that can go hand in hand. I believe in delivering innovative and smart phone cases, challenging the market and creating something better. That's why I'm very happy and grateful to you for visiting our website - together we can make a difference."